MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Újra jégpálya!
Az adventi időszakhoz, illetve a téli hónapokhoz kötődően ismét mûködik a jégpálya a piactér területén.

A jégpályát magánszemélyek, intézmények, társaságok egyaránt használhatják, a használatba vétel rendjét, idejét, a díjfizetés módjait a képviselő-testület határozta meg.

A jégpálya nyitva tartása:

Magánszemélyek számára: hétköznap, első időszakaszban: 10.00-13.30 óráig, második időszakaszban: 14.00-16.30 óráig, harmadik időszakaszban:17.00- 20.00 óráig tart nyitva;

Hétvégén, első időszakasz: 9.00-12.30 óráig, második időszakasz: 13.00-16.30 óráig, harmadik időszakasz:17.00-20.00 óráig tart nyitva.

A közoktatási intézmények a jégpálya üzemeltetőjénél, a Gazdasági és Mûszaki Ellátó Szervezetnél (GAMESZ), a foglalás előtt egy héttel tett bejelentés alapján foglalhatják a pályát. Csoportok 20.30 órától foglalhatják a pályát.

A jégpályán egyéb rendezvényeket előzetes egyeztetés alapján, az üzemeltetővel kötött külön megállapodás alapján lehet tartani.

Hévíz Város Önkormányzata fenntartja azt a jogot, hogy a nyitva tartási idő meghosszabbítható, rövidíthető.

A jégpálya 2011. november 26-tól 2012. március 1-ig üzemel.

 

Díjak:

 

A jégpálya használatai díja magánszemélyek számára időszakaszonként: 400 Ft+ ÁFA. A jégpálya használati díjat az erre a célra beüzemelt jegykiadó automatából kell megvásárolni. A jegyvételről a vásárló igénye esetén számlát a GAMESZ a székhelyén állít ki (Hévíz, Kossuth u. 4./a).

A Hévízen lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező a jégpályát ingyen használhatja. A hévízi lakóhelyet vagy tartózkodási helyet lakcímkártyával kell igazolni.

A jégpálya terhelhetőségéig tornaórák, szabadfoglalkozások tarthatók 8.00-13.00 óráig, melyért a közoktatási intézmények 3000 Ft+ ÁFA/alkalom összeget fizetnek

A hévízi közoktatási intézmények számára a jégpálya használta ingyenes.

A jégpálya leterheltségének figyelembe vételével, a használat beosztásánál elsősorban a helyi oktatási intézmények, azt követően a Hévízi Kistérséghez tartozó oktatási intézmények élveznek előnyt.

A jogi személyek, gazdálkodó szervezetek, vállalkozások a jégpályát a nyitvatartási időn túl, egyeztetett időpontban 10.000 Ft/óra + ÁFA összegért bérelhetik.

 

Korcsolyabérlés:

A jégpályát csak korcsolyával szabad használni. A korcsolya bérelhető 400 Ft+ ÁFA/alkalom összegért. A korcsolya bérleti díjat az erre a célra beüzemelt jegykiadó automatából kell megvásárolni. A jegyvételről a vásárló igénye esetén számlát a GAMESZ a székhelyén állít ki.

Ingyenes parkolás:

Hévíz város egész területén a 2011.november 26-tól 2012. március 1-ig tartó időszakban a parkolás ingyenes!