MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ünnepi megemlékezések, koncertek a forradalom évfordulóján
Komolyzenei koncert, filmvetítés, kiállítás megnyitó és megemlékezés szerepel városunknak a nemzeti hétvégére vonatkozó ünnepi ajánlatában.

A Városháza dísztermében komolyzenei kamarakoncert sorozattal indul a hosszú hétvége:  október 20. és 22. között a By Heart Quartett, Frankie Látó és Nagy János, majd a Musica Antiqua együtte nyújt különleges zenei élményt a közönségnek.

Október 23-án délelőtt a Muzeális Gyûjteményben dr. Márfi Gyula veszprémi érsek ajánlja a látogatók figyelmébe a Mindszenty József emlékére létrehozott kiállítást. Az 1956-ban koncepciós per áldozatává vált bíboros életét bemutató tárlat a Mindszenty Emlékév keretében lép közönség elé.

A megnyitót a délután folyamán az 1956-os forradalom és szabadságharcnak emléket állító programok követik. A Fontana Filmszínházban 13 órától az 56 csepp vér címû filmet vetítik, a városi megemlékezésre 16 órától a Városháza téren kerül sor. Ünnepi beszédet mond Fisli István, a közoktatási, szociális és sport bizottság elnöke és Sebők András, a Széchenyi Polgári Kör elnöke, Hévíz díszpolgára.

Az ünnepség vendége, egyben szereplője lesz Jordán Tamás Kossuth- és Jászai-díjas színmûvész.

Emlékezzünk együtt 1956 eseményeire!

Szeretettel várjuk programjainkon!

 

(Részletek a programok menüpont alatt.)