MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Várják a szurkolókat
Már háromszáz bérlet elfogyott a Hévíz FC NB-III-as labdarúgó csapatának tavaszi idényére. Az első meccset szombaton 15 órakor, hazai pályán játssza az együttes a Celldömölk gárdája ellen. A szakmai munka mellett a körülményekre is ügyeltek, így a sportpálya megkezdett rekonstrukciójának részeként felújították az öltőzőket, a pályát és a lelátókat. A csapat minden meccsen számít a közönség buzdítására, hogy a szurkolók támogatása is segítse az NB-II-be való visszajutást.

A rövid és középtávú célkitûzésekről egyaránt szó esett a Hévíz SK, a labdarúgó kft. és a Hévíz FC szezonnyitó sajtótájékoztatóján. Bejelentették, hogy stabilizálódott a kft. anyagi helyzete, s az eddigi munkát látva megfogalmazódott, hogy az a cél, hogy ismét NB-II-es csapata legyen városnak. A szakmai munkához igyekeztek méltó körülményeket teremteni, ezért indult el a stadion infrastruktúrájának rekonstrukciója, s a munkálatokban a Hévízgyógyfürdő kht. a fő partner. - Nem lesz földrengés, ha nem jut be a csapat az NB-II-be, de hosszú távon mindenképpen az a cél, hogy a magasabb osztályba kerüljön és stabilan bent is maradjon – nyilatkozta szerkesztőségünknek dr. Hegedûs Lajos a Hévíz SK Labdarúgó Szakosztályának elnöke. – A kft. idén is jelentős támogatást kap az önkormányzattól, amit tovább már nem lehet fokozni. Így a feljutás többletköltségeit üzleti alapon, szponzoroktól kell megszerezni – jelentette ki a szakosztály vezetője.
Radics Ferenc a kft. ügyvezető igazgatója is a megteremtett stabilitás fontosságát hangsúlyozta, ami nem csak az anyagiakra vonatkozik. A kétéves szerződésekkel megszûnt a korábbi gyakorlat, melyben egy év alatt 18 játékos távozott. Most négy régi játékost igazolt vissza a kft., így a keret erősebb, mint tavaly.
- Érzem azt a terhet, amit a feljutás igénye jelent, de a befektetett munkának meg kell hoznia az eredményét – fejezte ki optimizmussal Glázer Róbert vezetőedző – 80 edzést tartottunk, 14 edzőmérkőzést játszottunk különböző erősségû csapatokkal. Az, hogy mennyire volt sikeres a felkészülés, csak az első bajnoki meccsen dől el. Most azonban egy stabil anyagi hátérrel és olyan csapatszellemmel indítjuk a szezont, amire lehet építkezni – mondta a vezetőedző.
Vértes Árpád polgármester annak az örömének adott hangot, hogy a sportpályán ismét méltó körülmények várják a sportolókat és a szurkolókat, s másodlagosnak nevezte, hogy melyik osztályban küzd a csapat.

(Forrás: HÉVÍZI TV)