MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Verseny Az Év Osztálya címért
Az Év Osztálya címmel a hévízi osztályközösségek számára indít pályázatot a Hévízi Színpad Egyesület.

A pályázat célja olyan hévízi osztályközösségek bevonása, akik a tanév folyamán, jelen pályázat keretein belül megszervezett és megrendezett programokon való részvételükkel bizonyítják közösségük összetartó erejét. A pályázat konkrét célja a helyi, fiatal közösségek megerősítése, szabadidejük értékes és egyben szórakoztató eltöltésének elősegítése, a helyi közösség életében betöltött szerepük erősítése.

A verseny - amely 3 fordulóból áll - összesített eredményének győztese nyeri el  „Az év osztálya” címet, melyet 1 éven keresztül birtokolhat.

Az első fordulóra az adventi időszakban, a másodikra márciusban a színházi világnaphoz, a harmadikra áprilisban a víz és föld világnapjához kapcsolódóan kerül sor.

November 26-án 14 órától ügyességi korcsolyaverseny lesz a jégpályáján. A szervezők ontozzák a versenyben részt nem vevő osztálytársak támogató jelenlétét, valamint az osztály, mint közösségnek egységes, figyelemfelhívó, megkülönböztető megjelenését.

December 16-án délelőtt karácsonyfa díszítő verseny lesz a Jégpálya mellett, majd délután az Illyés Gyula Általános Iskola aulájában karácsonyi sütemény kirakodó vásár és verseny lesz, ahol cél az ünnepi sütemények sokféleségének megjelenítése a hagyományok megőrzésével. A süteményekből felajánlanak a hévízi Idősek otthona lakói számára, azzal a nem titkolt céllal, hogy a fiatalok figyelmét a helyi közösséghez tartozó idős emberek felé irányítsák. Az adventi forduló másik fontos karitatív tevékenysége, a „Cipős doboz ajándékgyûjtő akció”, amelyben az összegyûjtött felajánlásokat a rászorulók számára ajánlják fel.

A további fordulók feladatait a későbbiek folyamán ismerteti a szervezőség. A verseny győztese egynapos osztálykirándulást nyer a Zamárdi Kalandparkba, a második helyezett díja egynapos osztálykirándulás a veszprémi Állatkertbe, a harmadik helyezett díja egynapos osztálykirándulás az Őrségbe Azon osztály, aki a verseny fordulóiban a közösségének legnagyobb arányában jelen van, „A legaktívabb osztály” különdíjban részesül.