MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Veterán autócsodák, zenés rendezvények a Boldog Békeidők Hévízén
Félidejénél tart a Boldog Békeidők Hévíze rendezvény, de a java még garantáltan hátravan! Holnap, azaz április 30-án tartja meg a város immár hagyományos, békeidőbeli jelmezes felvonulását. A menet a Tourinform-irodától indul, a sétálóutcán át a kórházparkba, majd a Deák térre érkezve, hangulatos zenei aláfestéssel, táncosokkal „fûszerezve”.

A programsorozat eddig lezajlott rendezvényei is impozáns látványt nyújtottak, és fantasztikus hangulatot teremtettek azonban, s a szombat óta tartó programsor minden bemutatója, mûsora hatalmas érdeklődés mellett zajlott.
 

Fellépett a Roma Hungaricum Állami Mûvészegyüttes, régi idők slágereit idézte az Orfeum Színpad, s hihetetlenül színvonalas előadással mutatkozott be a Szegedi Kortárs balett.
 

Nézze meg galériánkat!

 

A hétvége kétségtelenül egyik leglátványosabb kísérő rendezvénye az önkormányzat által is támogatott, immár 8. alkalommal megrendezett Lotus Retro Concours d'Élegance rendezvényen volt, melynek szombati közönségnapján a népes rajongótábor több mint 30 éves Oldtimer autókat csodálhatott meg, de ki próbálhatta a legújabb luxusautó modelleket. Az autókat zsûrizték is, a legszebbnek járó díjat Papp Gábor polgármester adta át.
 

A békeidős rendezvény ma este folytatódik a Deák téren. Részletek a programok menüpont alatt!