MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Világklasszisok csapnak össze
Felkészülésének legfontosabb mérkőzését játssza Hévízen a Győri Audio ETO KC csapata pénteken.

Ahogyan a kézi csapat menedzsere, Pálinger Katalin fogalmazott a találkozót megelőző sajtótájékoztatón: a felkészülés a csapat számára rendkívül fontos, az ellenfél, a Koprivnica csapata pedig felkészültségét tekintve maximálisan beleillik a győriek felkészülési tervébe. Mindezek mellett az előkészítésben és a lebonyolításban, valamint a helyszíni feltételekben a Győr olyan minőséget kap Hévízen, amilyen egy világklasszis csapat számára elvárható – jelezte.

Pálinger Katalin elmondta:nagyon várják már a mérkőzést, és mivel csapatukban több leigazolt külföldi játékos is játszik, azt is szeretnék, ha meg tudnák mutatni nekik: az ország, melyben most játszanak, számos csodaszép hellyel büszkélkedhet, ezek egyike éppen Hévíz.

Papp Gábor polgármester megtisztelőnek nevezte, hogy a világ legjobb kézilabda csapata felkészülésének helyszíneként Hévízt választotta. Úgy fogalmazott: a csapat látogatása és meccse teszi fel képletesen a koronát arra az elképzelésre, melynek lényege, hogy Hévíz ne csak a turizmus, de a sport egyik hazai központja, ha úgy tetszik: fővárosa is lehessen.

A város a mérkőzésre tiszteletjegyeket adott ki, melyek pillanatok alatt elkeltek, ám az eseményt bárki követheti majd a Deák téri kivetítőn élőben, a mérkőzést dr. Iglódi Endre sportszakember kommentálja, aki a szervezésben is komoly segítséget nyújtott a városnak.

A győriek sem érkeznek szurkolók nélkül, hiszen a város a csapat „keményvonalas” kísérői számára is ajánlott fel tiszteletjegyeket.

A hévízi kézilabdázók számára ugyancsak jelentős esemény a mérkőzés másnapján tartandó közös edzés, melyet a nagyközönség ugyancsak nyomon követhet a sportcsarnokban.

Pálinger Katalin elárulta: nagy örömmel játszanak ott, ahol az utánpótlás edzésre is kiemelt figyelmet fordítanak, ezért külön örömmel vették, hogy Hévízen lehetőség lesz az utánpótlással való közös edzésre is.