MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Világsztárok Hévízen!
Catherine Gallagher Írország Nemzeti Bajnoka és Michael Patrick a Riverdance Show principal szólótáncosa és tánckaruk a The Irish Dance Experience Hévízre látogat! Fantasztikus és feledhetetlen előadásnak lehetnek szemtanúi, akik 2008. július 25.-én, pénteken 20.30 órakor ellátogatnak Hévízre a városi sportcsarnokba.

Nem mindennapi ez a lélegzetelállító produkció, Michael Patrick egyenesen Las Vegasból érkezik. Jelenleg Õ a világ leggyorsabb lábú ír sztepp táncosa. Másodpercenként akár 25-öt is koppant lábaival. Az amerikai sajtóban úgy tartják számon, mint aki nem is táncol, hanem szinte repül a színpadon.

Ezen az estén az Ír Sztepp hangja fogja megtölteni a teret.

Az Irish Dance Experience egy új különleges színfolt az ír tánc világában, amelyet olyan gyönyörû zene kísér, mely felemeli és gyönyörködteti a közönséget. A produkciót nézve megtapasztalhatjuk az autentikus ír tánc varázsát, de Catherine izgalmas koreográfiákat készített modernebb stílusú zenei alapokra is. Kifejezetten a magyar közönség számára készült magyar zenei alapokra helyezett ír sztepp tánc koreográfia (Brahms: Magyar Táncok) amely minden alkalommal bámulatba ejti a közönségét.

A gyönyörû jelmezek, az élõ zene, a látványos díszlet mind csak tovább fokozzák az élményt, amiben részünk lehet az elõadáson.

Minden korosztály számára ajánljuk ezt a felemelõ produkciót, melyet senki sem hagyhat ki, aki egy egyedi élményre vágyik.

Jegyelõvétel a szórólapon feltüntetett címeken,
és a Festetics György Mûvelõdési Központban.
(Hévíz, Deák tér 1.)

Jegyárak:    I. kategória    4.500,- Ft
    II. kategória    3.500,- Ft
    III. kategória    2.900,- Ft

(Forrás: hévíz)