MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Virág offenzíva minden szinten
Önkormányzati, városüzemeltetési, intézményi és lakossági, egyszóval: teljes városi szinten folyik a készülődés Hévíznek az Entente Florale, azaz a nemzetközi virágos megmérettetésre való felkészítésére.

A mind teljesebb, minőségibb felkészülés érdekében és reményében az önkormányzat a magánházak, szállodák és intézmények számára lehetővé tette, hogy az épületek előtti közterületek virágosítására növényeket igényeljenek, melyeket az önkormányzat ingyenes bocsát a lakosság rendelkezésére. A felhívásra több mint 60 magánszemély, illetve szálloda, intézmény jelentkezett. A mintegy 1,3 millió forint értékû növények kiosztása tegnap kezdődött, az első napon Papp Gábor polgármester, Kepli József János alpolgármester és Füzesi Lászlóné, a felkészülést segítő társadalmi kapcsolatokért felelős munkacsoport vezetője látogatott el magánszemélyekhez, hogy személyesen adja át az igényelt virágokat.

A növényeket folyamatosan szállítják ki a házakhoz, akiket nem találnak otthon, azok május 27-28-án a GAMESZ Kossuth utca 4./a alatti udvaránál vehetik át a töveket. Azok, akiknek a virágok elszállítása gondot okoz, a 343-400-as számon jelezzék ezt!

Képünkön a Zrínyi utcában élő Lazaridisz Szokratész feleségének, Mária asszonynak adja át a kiszállított begóniákat Papp Gábor polgármester.