MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Virágzó szálláshelyek
A „Virágos Balatonért” környezetszépítő versenyen a legvirágosabb kereskedelmi szálláshely kategóriában az ötcsillagos hévízi Rogner Hotel nyerte el a fődíjjal járó címet és réztáblát. Ebben a kategóriában a város két további szállodája is ajándékutalványban részesült. A versenyre a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet valamennyi települése, turisztikai vállalkozása és egyesülete nevezhetett.

A Balatoni Regionális Idegenforgalmi Bizottság, a Balaton Fejlesztési Tanács és a Balatoni Szövetség negyedik alkalommal hirdette meg a Virágos Balatonért Környezetszépítő versenyt. Ezáltal is a kulturált, tiszta, vendégváró és -marasztaló Balaton imázs-kép erősítését, a turisták komfortfokozatának növelését, a magyar virág- és kertkultúra elterjesztését kívánják elérni. Négy kategóriában lehetett nevezni:
- közforgalmú és vitorlás kikötő,
- közforgalmú strand,
- kereskedelmi szálláshely (4 csillagos szállodák, szállodák, panziók, kempingek alkategóriák)
- magánszálláshely.
Az 5 fős szakmai zsûri előre megadott szempontrendszer alapján pontozta a 62 pályázót. Nem csak a virágok mennyiségét, összhangját vizsgálták, hanem a szolgáltató által tett erőfeszítéseket, a turizmus elvárásainak való megfelelést is.
Az értékelés alapján 2007-ben a fődíjjal járó címet és réztáblát a legvirágosabb kereskedelmi szálláshely kategóriában az ötcsillagos hévízi Rogner Hotel & Spa Lotus Therme nyerte el.
„A legvirágosabb kemping” a révfülöpi Napfény Kemping lett, „A legvirágosabb kikötő” címet a tihanyi THE érdemelte ki, „A legvirágosabb strand” címet pedig a keszthelyi Városi Strand kapta meg.
OBI ajándékutalványban részesült többek közt két hévízi szálloda: a Danubius Healt Spa Resort Hévíz valamint Hunguest Hotel Helios.

(Forrás: HÉVÍZI TV)